Menu
Karhu Juicy IPA

Karhu Juicy IPA

Olut- tai juomatyyppi:
India Pale Ale (IPA)
Alkoholi-%:
4,6%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2024
Karhu Juicy IPA

Karhu Juicy IPA, on nimensä mukaisesti mehukas ja hedelmäinen olut, jossa kohtaavat mango- ja passionhedelmämehujen raikkaus ja kevyen humaloinnin vivahteikkuus.

Tölkin karhukuvan on kuvittanut tamperelainen sarjakuvapiirtäjä ja yhteiskuntakriitikko Riina Tanskanen, joka nousi tunnetuksi Tympeät tytöt –sarjakuvateoksestaan. Hänelle myönnettiin 2022 Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonjulkistamisen valtionpalkinto nuorimpana palkinnon historiassa.

”Suurimpana inspiraationa on työni Tympeiden tyttöjen kanssa - etenkin heidän vähäeleiset ilmeensä, jollainen myös karhulla on. Halusin, että karhu on tympeä - mutta samaan aikaan siihen mahtuu muitakin sävyjä: rauhaa, itsevarmuutta ja jopa lempeyttä. Viiva ja muotokieli on inspiroitunut Tove Janssonin kuvituksista. Ja tietenkin inspiraationa oli myös alkuperäinen karhu - kuva on niin ikoninen, että oma versiointi syntyi sen pohjalta nopeasti”, Riina Tanskanen kertoo.

”Hedelmäiset IPA-oluet ovat nyt nosteessa, myös Suomessa oluen ystävät haluavat herkullisia elämyksiä uutuuksilta. Juicy IPAsta tekee erityisen se, että siihen on lisätty aitoa hedelmämehua. Karhun erikoisolutpesueesta löytyy jo todella kattava oluttyylivalikoima, jokaiselle jotain”, kertoo Karhu-oluiden tuotepäällikkö Elli Karppinen Sinebrychoffilta.

Ruokasuositus: Pizzat, tuliset annokset ja salaatit

Tuotetiedot:

Karhu Juicy IPA 4,6%
Olut

Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala, mangomehu ja passionhedelmämehu tiivisteestä, luontainen aromi, hiiva.
Ravintosisältö / 100ml: 161 kJ/39 kcal; hiilihydraatit 2,5 g; sokereita 0,1; proteiinia < 0,5 g
Alkoholiprosentti: 4,6 til-%

Humalat: Saazer, Mosaic, Citra
Mallas: Pilsner- ja karamellimallas
Väri (EBC): 10
Katkerot (EBU): 16