Menu
Brooklyn Defender IPA

Brooklyn Defender IPA

Olut- tai juomatyyppi:
Golden IPA
Alkoholi-%:
5,5%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2019
Brooklyn Defender IPA

Brooklyn Defender IPA on sankarillisesti humaloitu Golden IPA, jonka maussa on trooppista hedelmää ja kuiva jälkimaku. Brooklyn Defender IPA on New Yorkissa pidettävän Comic Con -sarjakuvafestivaalin virallinen olut. Sankarin uusi versio on edeltäjäänsä hieman kevyempi ja siinä on vähemmän alkoholia (5,5 %). 

Uusi Defender on edeltäjäänsä juotavampi, vaaleampi ja kevyempi. Etiketti on saanut myös uuden värikkäämmän ilmeen. Defender on jo vuosia ollut Comic Con -sarjakuvafestarin virallinen olut ja konseptiin on kuulunut hioa olutta ja etikettiä vuosittain. Nyt tuote on ehtinyt vakiintua ja tulee vakituiseksi osaksi Sinebrychoffin Brooklyn-valikoimaa.

Golden IPA on alati monimuotoistuvan India Pale Ale –oluttyypin alalaji, jonka kuluttajakiinnostus on merkittävää. IPA on yhä suosituin erikoisoluttyyli Suomessa. Kevyemmät, kullanväriset jenkkihumaloidut Golden IPA:t ovat suosittuja tällä hetkellä IPA-kategoriassa.

Brooklyn Defender IPA on humaloitu Amarillo-, Simcoe-, Cascade- ja Centennial-humaloin.

Brooklyn Defender IPA on monipuolinen ruokajuoma vaativaankin makumaailmaan. Grilliruoka, mausteiset ruoat, kovat ja kypsät juustot kuten gouda toimivat sen kanssa erinomaisesti.

#DefendBeer #kohtuullisesti.fi

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Brooklyn Defender IPA

olut
Oluttyyli: Golden IPA

Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva

Katkerot: 57 EBU
Väri: 13 EBC

Alkoholi: 5,5 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 193kJ/46 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,6 g
 - josta sokereita: 0,1 g
Proteiini: 0,6 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi