Menu
Karhu 4,6

Karhu 4,6

Olut- tai juomatyyppi:
Lager
Alkoholi-%:
4,6%
Brändin alkuperä:
Finland
Karhu 4,6

Oluttyyppi: lager

Alkoholi: 4,6 til-%
Kantavierre: 10,2 %Plato
Väri: 12 EBC
Katkerot: 16 EBU
Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 160 kJ / 38 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 2,4 g
josta sokereita: 0 g
Proteiini: < 0,5 g
Suola: 0 g

Kesyttämätön Karhu 4,6 % on kantavierteeltään täyteläinen ja tuhti olut, jossa mallas ja humala maistuvat peruslageria voimakkaammin.

Ensimmäiset Karhu-oluet nautittiin Porissa 1920-luvulla. Karhua sai Porin seudulla vielä 1930-luvun alussa, mutta sitten se jäi talviunille. Yhtäjaksoisesti olutta on valmistettu vuodesta 1958, aluksi ykkösoluena. Karhu III lanseerattiin 1961. Vuonna 1991 oluen jakelu laajennettiin valtakunnalliseksi. Tänä päivänä Karhua valmistetaan Sinebrychoffin Keravan panimolla.

Olut
Alkoholi 4,6 til-%
Ainesosat: vesi, ohramallas, ohra, humala.
Ruokasuositus: seurustelu, kalaruoat, pizzat, hampurilaiset, paistetut ruoat, makkararuoat, makkarat, suolaiset piiraat ja perinneruoat.
Tarjoilulämpötila: 4-6 astetta.
Parasta ennen: lasipullo ja astia 6 kk, tölkki 12 kk.

kohtuullisesti.fi