Menu

Somersby Crushed Apple 4,5% - ennenmaistamaton siideriuutuus

Somersby Crushed Apple on siideriuutuus, jonka kevyt ja luonnollinen maku syntyy omenoista ilman lisä- tai makeutusaineita. Tämä uutuus on raikkautta ensipuraisulla! Lisäksi keväällä lanseerataan raikkaan hedelmäinen Somersby Raspberry & Lime 4,5%.

Tänä kesänä Somersby tuo markkinoille uudenlaisen siiderin, joka tarjoaa kuluttajille makuelämyksen ilman lisä- sekä makeutusaineita. Somersby Crushed Apple 4,5% on valmistettu käyttäen ainoastaan omenamehua ja omenaviiniä.

”Luonnollisuus on voimakas trendi tällä hetkellä ja Somersbyn uutuus vastaa tähän kysyntään tuoteperheen valikoimassa. Somersby Crushed Apple on todella hyvänmakuinen ja aidon omenainen juoma, siiderimaailmassa edelläkävijä erityisesti tässä mittakaavassa. Juomakehitystiimimme tekemän poikkeuksellisen panostuksen ansiosta näin vähistä aineksista on saatu aikaan yhdistelmä loistavaa makua ja siiderille matalaa kalorimäärää. Odotan siiderien ystävien ihastuvan uutuuden luonnollisen aidosta mausta”, kertoo siiderien tuotepäällikkö Emmi Leinonen Sinebrychoffilta.

Somersby Raspberry & Lime 4,5% on puolestaan raikas ja hedelmäinen uutuusmaku. Makeat vadelmat ja limen happamuus luovat herkullisen kontrastin makuun, ja tuote sopii täydellisesti pirskahtelevaksi kesäjuomaksi.

”Somersby Raspberry & Lime on taattua Somersby-laatua. Somersbyn kesäuutuudet ovat joka vuosi odotettuja makuja ja tämä uutuus toimii varmasti kesän juhlissa ja kohtaamisissa”, Emmi Leinonen sanoo.

Uutuuksien jakelu alkaa 11.3. kautta maan. Molemmat siideriuutuudet on pakattu 0,33 litran tölkkeihin.  Uutuudet soveltuvat vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa Somersby-siiderit Keravalla hiilineutraalisti uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Somersby Crushed Apple 4,5%
Omenasiideri

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), omenamehu tiivisteestä, vesi, hiilidioksidi.

Energia per 100 ml: 172 Kj/41 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 3,9
Sokeri g/100 ml: 3,3
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

alkoholiprosentti: 4,5 til-%

Somersby Raspberry & Lime 4,5 %.
Vadelman- ja limenmakuinen omenasiideri

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, väri (E163), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Energia per 100 ml: 233 Kj/55 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 7,3
Sokeri g/100 ml: 7
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

alkoholiprosentti: 4,5 til-%

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi – LinkedIn: Sinebrychoff - Facebook & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi