Menu

Crowmoor Vodka Spritz Sassy Strawberry Lemon – hedelmäinen kesäjuoma

Crowmoor Vodka Spritz Sassy Strawberry Lemon on hard seltzer -juoma, jossa maistuvat kesäinen mansikka ja kirpeä sitruuna.

Viime vuosina markkinoille tulleen ns. hard seltzer -juomakategorian tuotteet sisältävät yksinkertaisuudessaan hiilihapotettua vettä, hedelmämehua sekä alkoholia ja sisältävät energiaa 99 kcal/tölkki. Nämä alkoholijuomat puhuttelevat kuluttajia, jotka haluavat kevyitä vaihtoehtoja, mutta eivät halua tehdä kompromisseja hyvän maun suhteen.

”Hard seltzer -juomien suosio jatkaa kasvuaan Suomessa*. Uudet maut kasvattavat kiinnostusta, uutuudet kiinnostavat näiden kevyiden alkoholijuomien kuluttajia ja rohkaisevat uusia kokeilijoita. Koska sokeria yhdessä tölkillisessä on vain alle kuusi grammaa, juoma sopii kaloreita vältteleville”, Sinebrychoffin Crowmoor Vodka Spritz -tuotepäällikkö Lauri Penttilä kertoo

Crowmoor Vodka Spritz Sassy Strawberry Lemon on parhaillaan jäiden ja marjojen kanssa tarjoiltuna tai sellaisenaan viilennettynä. Tuoteperheen nimen mukaisesti alkoholina on vodka, alkoholiprosentti on 4,1 %. Juoma on pakattu 0,33 litran tölkkiin. Uutuus on saatavilla 13.3. alkaen kautta maan. Tuote soveltuu vegaaneille.

Crowmoor Vodka Spritzin makuvaihtoehtoina uutuuden lisäksi keväällä 2023 ovat ananas, lime, greippi ja raikkaat marjat.

Sinebrychoff valmistaa juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

kohtuullisesti.fi

Tuotetiedot:

Crowmoor Vodka Spritz Sassy Strawberry Lime
Mansikan- ja sitruunanmakuinen alkoholijuoma.

Ainesosat: Vesi, vodka, hedelmätiiviste, mansikkamehu tiivisteestä, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Energia per 100 ml: 125 Kj/30 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 6,1
Sokeri g/100 ml: 1,7
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Alkoholiprosentti: 4,1 til-%

Lähde:
*Sinebrychoff Brand Health Tracker Ipsos 2022 Suomi

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi