Menu

Brooklyn Breweryn syksyn IPA-uutuudet: Stonewall Inn IPA vakituiseksi, Pulp Art IPA lasipulloon

Sinebrychoffin valikoimassa olevan Brooklyn Breweryn oluiden Brooklyn Stonewall IPA palaa vakituiseen valikoimaan ja aikaisempi kausihanasuosikki Brooklyn Pulp Art IPA on nyt Suomessa ensimmäistä kertaa lasipullossa.

Kausituotteena viime kesinä suuren suosion saavuttanut Brooklyn Stonewall Inn IPA palaa pysyvään valikoimaan. Sitruksen ja greippihedelmän vivahteilla viimeistelty raikas ja ennakkoluuloton Stonewall Inn IPA tarjoaa raikkaan makuelämyksen.

Kierrätyslasipullossa valikoimaan palaava Brooklyn Pulp Art on myös ns. Hazy IPA eli suodattamaton India Pale Ale -olut, joka on moderni versio suositusta IPA-oluttyylistä. Se on mehukas ja yksinkertaisesti herkullinen olutnautinto, jossa on trooppisten hedelmien täyteläisyyttä ja pehmeä jälkimaku.

”IPA on yhä suosituin pintahiivaoluttyyppi ja kuluttajat suosivat erikoisoluissa etenkin raikkautta, täyteläisyyttä ja selkeitä makuja*. Syksyn IPA-lanseeraukset vastaavat juuri tähän tarpeeseen, jokainen omintakeisella tavallaan ja tyylillään”, kertoo Marisa Kursula, Brooklyn Breweryn oluiden tuotepäällikkö Sinebrychoffilla.

Oluiden jakelu alkaa 29.8. kautta maan. Stonewall Inn IPA ja Pulp Art on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon.  Oluet soveltuvat vegaaneille.

*Sinebrychoff Craft & Specialty Brand Tracking and driver analyses Cambri 2022 (N=603)


Tuotetiedot:

Brooklyn Stonewall IPA

olut

Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, humala, hiiva.

Oluttyyppi: session IPA
Alkoholi: 4,6 % Vol.
Kantavierre: 10,6 %Plato
Väri: 11 EBC
Katkerot: 30 EBU
Humala: Citra

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

 

Energia 165 kJ/40 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 2,8 g
-josta sokereita 0,1 g
Proteiinia < 0,5 g
Suola 0 g

Brooklyn Pulp Art
olut

Ainesosat: Vesi, ohramallas, kauramallas, humala, hiiva

Oluttyyppi: Indian Pale Ale
Alkoholi: 6 % Vol.
Kantavierre: 13,6 %Plato
Väri: 12 EBC
Katkerot: 35 EBU
Humalat: Cascade, Citra, Sabroa ja Azacca

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 214 kJ/51 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 4,1 g
-josta sokereita 0,1 g
Proteiinia 0,5 g
Suola 0,02 g

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi