Menu

Battery Extend Limited Edition – enemmän kofeiinia

Rakastettu Batteryn alkuperäinen maku, enemmän kofeiinia!

Battery Extend Limited Edition -energiajuoma tuo pimeisiin syys- ja talvikuukausiin kaivattua lisäbuustia. Tuotteessa on lähes tuplamäärä kofeiinia Battery Energy Drink Original -energiajuomaan verrattuna (60 mg/100 ml vs 32 mg/100 ml). Battery Extend -tölkin sisältämä kofeiini vastaa vajaata kahta kuppia kahvia.

Vaikka kofeiinia on aikaisempaa enemmän, määrä on silti huomattavasti alle päivän kofeiinisaantisuositusten. Tölkillisessä Battery Extendiä on kofeiinia 198 mg, joka on määrä, joka on kerta-annoksena Ruokaviraston annossuositusten mukainen turvallinen kerta-annos. Päivän suositeltava maksimimäärä kofeiinia on 400 mg*.

”Batteryn tuttu alkuperäinen ”tutti-frutti”-maku on yhä suosituin energiajuomien makutyyli. Maun ohella energiajuomien ystävät arvostavat tehokasta piristystä. Teimme tutkimuksen, jonka perusteella noin puolet energiajuomien juojista haluaa kokeilla Batterya, jossa on kaksinkertainen määrä kofeiinia**”, Batteryn Brand Manager Anni Lehtinen kertoo.

Battery Extend on kausituote ja saatavilla syksyn ja talvikauden ajan. Sinebrychoffin syysuutuuksien jakelu alkaa 29.8. kautta maan. Uutuus on pakattu 0,33 litran tölkkiin.  Battery Extend on gluteeniton ja soveltuu vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Battery Extend Limited Edition
Energiajuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, happamuudensäätöaine (E330), hiilidioksidi, maltodekstriini, tauriini (4000 mg/l), kofeiini (599 mg/l), aromi, säilöntäaine (E202), väri (E150d), vitamiinit (riboflaviini, niasiini, B6, B12, pantoteenihappo).

Korkea kofeiinipitoisuus (60 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. VAROITUS: Vältettävä juomasta ennen nukkumaanmenoa. Enintään kaksi tölkkiä päivässä.

Energia per 100 ml: 210 kJ/50 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,4
Hiilihydraatit g/100 ml: 11,5
Sokeri g/100 ml: 11
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Niasiini mg/100 ml: 8
B6-vitamiini mg/100 ml: 1
B12-vitamiini /100 ml: 1
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) mg/100 ml: 2
Tauriini mg/100 ml: 400

* https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarvikeryhmat/energiajuomat/usein-kysyttya-energiajuomista/

** Battery Max-Min Caffeine Cambri Concept Test 2021

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi