Menu
Trokari Salaperäinen Paroni

Trokari Salaperäinen Paroni

Olut- tai juomatyyppi:
Juomasekoitus
Alkoholi-%:
5,5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Trokari Salaperäinen Paroni

Salaperäinen paroni on ginipohjainen gin & greippi –juoma. Vaikka gin ja greippi on Suomessa tarkoittanut erityisesti lonkeroa, Salaperäinen paroni ottaa vaikutteita cocktaileista ja on luonnollisen kirkas toisin kuin tähänastiset lonkerot. 

Trokari juontaa juurensa suomalaiseen kieltolaki-aikaan. Trokari muistuttaa ajasta jolloin alkoholin käyttö, valmistaminen ja myyminen oli kiellettyä – mutta salakapakat, lestinheittäjät ja trokarit kukoistivat. Sinebrychoffin Trokari on kuitenkin moderni ja haluaa puhua kohtuukäytön puolesta ja olla suomalaisen juomakulttuurin kehittäjänä tänään ja tulevaisuudessa. Suomalainen juomakulttuuri on vahvasti muuttumassa. Suomalaisille kuluttajille alkoholi on yhä enemmän tunnelman luoja tilanteissa, joissa halutaan rauhoittua ja nauttia. Tätä kehitystä Trokari haluaa olla tukemassa.

Trokari-juomat on valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Trokari – Salaperäinen paroni
Long drink -juoma
Ainesosat:
Vesi, sokeri, gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontainen aromi ja katajanmarja-aromi.

Alkoholi: 5,5 %
Energia per 100 ml: 229 kJ/54 kcal
Pakkaus: Kierrätyslasipullo ja tölkki 0,33 l

kohtuullisesti.fi