Menu
Sprite Sokeriton Kurkku

Sprite Sokeriton Kurkku

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2019
Sprite Sokeriton Kurkku

Uudessa sokerittomassa Spritessa yhdistyvät raikas sitruuna-limen ja kurkun maku. Kurkku on trendikäs maku erilaisissa juomissa, mutta Suomessa sitruuna-limevirvoitusjuomissa täysin uusi maku.

Sprite Kurkku Sokeriton on lanseerattu jo useaan Euroopan maahan. Sprite Sokeriton Kurkku on pakattu 0,5 litran kierrätysmuovipulloon.

Kun muutoksia tehdään suurten volyymien tuotteissa, pienilläkin innovaatioilla on suuri merkitys. Sinebrychoff pakkaa Coca-Cola-juomat pulloihin, joiden kaulaosaa lyhennettiin 2017 neljällä millillä. Samalla korkit kevenivät hieman. Näillä toimenpiteillä vähennettiin markkinoille tuodun muovin määrää vuonna 2018 noin 490 000 kiloa.

Muovin kierrätysteknologia on kehittynyt pitkälle ja PET-pullot ovat Suomen kierrätetyin muovipakkaus: 90 % pulloista käytetään materiaalina uudelleen.

Tuotetiedot
Sitruunan, limetin ja kurkun makuinen virvoitusjuoma. Sisältää makeutusaineita. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), kurkku-uute, luontaiset sitruuna- ja limettiaromit, jotka sisältävät muita luontaisia aromeja.

Energiasisältö: 4 kj/1 kcal