Menu
Schweppes Mojito

Schweppes Mojito

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Sveitsi
Vuodesta:
2018
Schweppes Mojito

Suomen suosituin mikseri tuo mojiton maun valikoimaansa. Juomassa yhdistyvät kirpeä lime ja raikas minttu. Schweppes Mojito toimii mikserinä rommin kanssa tai sellaisenaan.

Mojito on yksi maailman suosituimmista drinkeistä. Kaikki alkoi 1900-luvun alussa Karibialla ja Kuubassa, missä ensi kertaa yhdistettiin minttu, lime, jäämurska, sokeri ja rommi. Kyseinen suosikkidrinkki on kuitenkin hieman hankala valmistaa itse. Schweppes Mojito auttaa tässä – lisää vain rommi ja jäätä, ja tietysti halutessasi enemmän minttua ja limeä. Kesäkuumalla juoma toimii myös sellaisenaan virvoitusjuomana.

Schweppes Mojito on makeutettu sokerilla. Juoma on saatavilla 0,33 l tölkissä. 

Saksalaissyntyinen sveitsiläinen kelloseppä ja tiedemies Jacob Schweppe keksi vuonna 1783 tehokkaan tavan valmistaa hiilihapotettuja kivennäisvesiä ja perusti samana vuonna omaa nimeään kantavan yhtiön. Ensimmäiset maustetut Schweppes-virvoitusjuomat syntyivät Lontoossa vuonna 1834, klassikot Tonic Water ja Ginger Ale 1870-luvulla. 

Schweppes-valikoimaan kuuluu aikuiseen makuun tehtyjä virvoitusjuomia, sekä klassikoita että uusia makuja. Sinebrychoff valmistaa Schweppes-juomat lisenssillä Keravalla.

Tuotetiedot:

Schweppes Mojito

virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, limemehu tiivisteestä (1,5 %), hiilidioksidi, happamuudensäätöaine E330, luontainen limearomi, minttuaromi, säilöntäaine E202.

Energiasisältö per 100 ml: 32 kcal/136 kJ

kohtuullisesti.fi