Menu
Honest Luomu Lemonade

Honest Luomu Lemonade

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2019
Honest Luomu Lemonade

Honest Luomu Lemonade on vähemmän makea versio klassisesta amerikkalaistyyppisestä lemonade-juomasta. Luomu Lemonade on sitruunankukan makuinen. Se kuuluu kansainvälisesti menestyneeseen Honest-luomujuomaperheeseen, jonka kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja.

Suomeen tulevat Honest-juomat on valmistettu Itävallassa ja ne on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon. Kaikissa pakkauksissa on EU:n luomutunnus. Lehtimerkki on pakollinen luomutunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Honest-juomista ja niiden luonnonmukaisten raaka-aineiden kasvattajista voi lukea enemmän www.coca-cola.fi

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja valikoimassaan.

Tuotetiedot

Sitruunankukanmakuinen hedelmäjuoma

Ainesosat: Vesi, luomuruokosokeri, luomu sitruunamehu tiivisteestä (12 %), luontainen sitruuna- ja limettiaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja. 

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 103 kJ / 24 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 5,7 g
josta sokeria: 5,7 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g