Menu
Golden Cap Red Apple Sour

Golden Cap Red Apple Sour

Olut- tai juomatyyppi:
Siideri
Alkoholi-%:
4,7%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Golden Cap Red Apple Sour

Golden Capin uutuudessa omenan ja verigreipin makumaailmat sulautuvat yhteen tuoden kirpeän makuelämyksen Suomen perinteisimmältä siideribrändiltä.

Omena, erityisesti punainen omena, on yhä siiderimakujen ykkönen tällä hetkellä. Toinen vahva elintarviketrendi – niin oluessa kuin vaikkapa makeisissa – on happamuus, ja Golden Cap Red Apple Sourissa yhdistyvätkin nämä kaksi kuluttajien tämän hetken suosikkia.

Golden Capin makuvalikoimassa ovat keväällä 2018 myös Perry, Pineapple Light, Green Apple Light, Spicy ja Melon & Berry.

Ruokapöydässä Golden Cap -siiderien kanssa sopivat erityisesti makeat jälkiruoat.  

Kaikki Golden Cap -siiderit kehitetään ja valmistetaan Sinebrychoffin panimolla Keravalla. Golden Cap on Suomen vanhin siideribrändi, joka syntyi jo 1962.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,1 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot

Golden Cap Red Apple Sour - maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontainen omena- ja greippiaromi, luontaiset aromit, omenauute, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti.

Alkoholi: 4,7 %

Ravintosisältö / energia per 100 ml: 211 kJ/50 kcal
Pakkaus: 0,45 l kierrätysmuovipullo

kohtuullisesti.fi