Menu
Garage Hard Ginger Ale

Garage Hard Ginger Ale

Olut- tai juomatyyppi:
Lonkero
Alkoholi-%:
4,6%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Garage Hard Ginger Ale

Inkivääri on vahva makutrendi maailmalla. Suomeen inkivääri tulee nyt Garage-juomaperheen uutena makuna.

Garage Hard Ginger Ale on luonnollisen raikas inkiväärillä terästetty alkoholijuoma, joka on saatavilla keväällä 0,5 litran tölkissä. Kirpeä inkivääri on suomalaisille jo tuttu maku esimerkiksi etnisistä keittiöistä, mutta juomissa inkivääri ei ole lyönyt itseään vielä läpi.

”Inkivääri sopii erinomaisesti Garagen tuotevalikoimaan, jossa on jo aiemmin esitelty vahvoja makuja maailmalta. Kirpeys on tämän hetken ykkösjuttuja cocktaileissa ja juomasekoituksissa, suomalaisetkin haluavat nyt kokea kirpeitä ja raikkaita makuja”, sanoo Sinebrychoffin Group Brand Manager Ari Ahola.

Sinebrychoffin 2012 kehittämät ja lanseeraamat Garage-juomat saavat keväällä pakkausuudistuksen ja kaikkien Garage-juomien ilme muuttuu. Uusi ilme heijastaa entistä paremmin Garagen yrittäjähenkistä asennetta ja avointa ”jenkkifiilistä”.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,1 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot

Garage Hard Ginger Ale

Käymisteitse valmistettu alkoholijuoma

Ainesosat: Vesi, glukoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromit, säilöntäaine E202, väri E150c.
Alkoholi: 4,6 %
Ravintosisältö / energia per 100 ml: 278 kJ/66 kcal
Pakkaus: 0,5 l tölkki

kohtuullisesti.fi