Menu
Crowmoor Rogue Raven

Crowmoor Rogue Raven

Olut- tai juomatyyppi:
Siideri
Alkoholi-%:
5,3%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Crowmoor Rogue Raven

 

Crowmoor Rogue Raven on runsaan omenainen, voimakkaan hapokas ja luonnollisen samea. Sen korkea omenamehupitoisuus (36 % omenamehua) tuo tuotteeseen aidon, vastapuristetun omenan makua. Osa käytetystä omenamehusta on suodattamatonta. Juoma on aidon kuivan omenasiiderin ystävien makuun.

Ruokapöydässä Rogue Ravenin kanssa sopivat mm: miedot kana- ja kalaruoat, salaatit, miedot kermaiset kastikkeet, keitot ja hedelmät.

Crowmoor tuli Suomen markkinoille 2002 ja on yhä Suomen kuivien omenasiiderien markkinajohtaja.

Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rogue Raven voittivat pronssia International Cider Challenge -kilpailussa Englannissa kesäkuussa 2019.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,3 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.​

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Crowmoor Rogue Raven

omenasiideri

Pakkaus: 33 cl tölkki
Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, omena- ja sitruunamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet omenahappo ja sitruunahappo, sitruuna- ja omenauute, luontainen omenamehuaromi, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti, stabilointiaineena johanneksenleipäpuujauhe.

Alkoholi: 5,3 % Vol.
100 ml sisältää: 215 kJ / 51 kcal