Menu
Coca-Cola Light

Coca-Cola Light

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Coca-Cola Light

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 1,5 kJ / 0,4 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 0 g
josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0,04 g

Kaloriton nautinto.

Maailman suosituin kevytkolajuoma Coca-Cola light on virkistänyt kalorittomien juomien ystäviä jo yli 30 vuotta. Lasillisessa Coca-Cola lightia on alle yksi kalori. Juoma sisältää vain luonnollisia aromeja, eikä siihen ole lisätty säilöntäaineita.

Vuonna 1982, lähes sata vuotta Coca-Colan keksimisen jälkeen, Yhdysvalloissa lanseerattiin Diet Coke. Nyt Coca-Colan sokeriton sisarbrändi Coca-Cola light (Diet Coke) on maailman suosituin kevytvirvoitusjuoma, jota nautitaan lähes 200 maassa. Coca-Cola Light oli ensimmäinen suomalaisille esitelty kevytkolajuoma.

Maailman tunnetuin juoma Coca-Cola syntyi, kun lääkäri ja kemisti John Pemberton vuonna 1886 pyrki kokeilemalla kehittämään lääkkeen päänsärkyyn. Lääkkeen sijasta hän kehitti juomasiirapin, josta hiilihapotettuun veteen sekoittamalla syntyi sittemmin virvoitusjuoma Coca-Cola. Lue lisää: www.coca-cola.fi

Kasvisuutejuoma. Sisältää makeutusaineita.

Ainesosat: vesi, hiilidioksidi, väri E150d, happamuudensäätöaineet E338 ja E339, luonnolliset aromit (mm. kofeiini), makeutusaineet (aspartaami ja asesulfaami K), kasvisuutteet. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: kierrätysmuovipullo 4 kk ja 6 kk, tölkki 6 kk.

Valmistusmaa: Suomi