Menu
Brooklyn Local 2

Brooklyn Local 2

Olut- tai juomatyyppi:
Tumma luostariolut
Alkoholi-%:
9%
Brändin alkuperä:
USA
Brooklyn Local 2

Local 2 yhdistää eurooppalaisen maltaan ja humalan, belgialaisen tumman sokerin ja New Yorkin perhetilalta kerätyn villikukkahunajan. Oluessa on aistittavissa myös mausteisuutta, hedelmäisyyttä ja karamellin ja suklaan makua.

Local 2 on edeltäjänsä tavoin pullotettu 75 cl profiililasipulloon ja suljettu samppanjakorkilla. Käymistekniikka on nykyään vähemmän käytetty; oluen toinen käyminen tapahtuu pullossa.

Brooklyn Local 2 on belgialaisten ale-oluiden inspiroima, tumma pintahiivaolut, joka yhdistää eurooppalaisen maltaan ja humalan yhdysvaltalaiseen olutperinteeseen. Valmistuksessa on käytetty saksalaista pilsner-mallasta ja englantilaista suklaamallasta. Humalointi on tehty kolmella eri humala-lajikkeella, Perlellä, Auroralla ja East Kent Goldingilla, jotka antavat oluelle hienostunutta katkeruutta. Villikukkahunaja ja tumma sokeri tuovat olueen hienovaraisen makeaa aromia.

Kauniisti vaahtoava Brooklyn Local 2 on tasapainoinen olut, joka sopii niin hyvään seuraan kuin ruokapöytäänkin. Parhaimmillaan 7-12-asteisena. Belgialaistyylisen tumman Abbey Ale -oluen mausteinen ja tumman hedelmäinen maku soveltuu erityisen hyvin porsaan, ankan, kypsytettyjen juustojen, grillattujen kasvisten ja sieniruokien kyytipojaksi.

Brooklyn Local 2

Olut

Ainesosat: vesi, ohramallas, humala, hiiva, villikukkahunaja, tumma kandisokeri, appelsiininkuori.

Oluttyyppi: tumma belgialaisvaikutteinen Abbey Ale
Alkoholi: 9,0 til-%
Kantavierre:18,1 %Plato
Väri: 60 EBC
Katkerot: 27 EBU

100 ml sisältää

Energia: 66 kcal/275 kJ
Proteiini: 0,57 g
Hiilihydraatit: 3,77 g
Rasva: 0 g

kohtuullisesti.fi