Menu
Bonaqua Vita Persikka & Tyrni

Bonaqua Vita Persikka & Tyrni

Olut- tai juomatyyppi:
Vesi
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2018
Bonaqua Vita Persikka & Tyrni

Bonaqua Vita Persikka & Tyrni on uutuus pohjoisen supermarjalla, tyrnillä. Uutuus on täydellinen juoma mielen ja kehon tasapainolle. Bonaqua Vita Persikka & Tyrni sisältää vitamiineja ja mineraaleja: vitamiini B3 iholle, biotiini ja seleeni hiuksille ja seleeni kynsille.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra (kaikki panimojuomat) oli vain 2,3 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Coca-Cola-juomiin käyttämämme vesimäärä on vielä pienempi, 1,49 litraa. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Tuotetiedot:

Bonaqua Vita Persikka & Tyrni
Pakkaus: 0,5 l ja 1,5 l kierrätysmuovipullo
Ainesosat: : Vesi, hedelmäsokeri, persikkamehu tiivisteestä 2%, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo, natriumsitraatti), säilöntäaine (E202), hedelmä- ja kasvistiiviste (omena, hibiscus, melassi), guaranauute, tyrnimarjamehujauhe,luontainen aromi, vitamiinit (niasiini, biotiini), mineraali (natriumseleniitti).
100 ml sisältää: 65 kJ / 15 kcal