Menu
Battery Blueberry

Battery Blueberry

Olut- tai juomatyyppi:
Energiajuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Battery Blueberry

Battery Energy Drinkin kevään 2018 uutuus on Battery Blueberry - suomalaiseen makuun raikkaan mustikkainen, piristävä juoma.

”Battery Blueberry on Batteryn ensimmäinen puhdas marjamaku. Mustikka on suomalaisten suosikkimarjoja ja sopii energiajuomaan erinomaisesti. Kuluttajatesteissä tulivat esiin marjaisa maku, raikkaus ja luonnollisuus sekä se, että Blueberry on positiivisella tavalla erilainen energiajuoma”, kertoo Group Brand Manager Laura Niskanen Sinebrychoffilta.

Battery Blueberry on pakattu 0,33 l tölkkiin ja valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla, missä Battery sai alkunsa 1997. 

Piristystä vastuullisesti

Energiajuomat on tarkoitettu tilapäiseen piristymiseen, eikä niillä voi korvata tasapainoista ruokavaliota. Kupillisessa kahvia on kofeiinia 90 – 160 mg. 0,33 litran tölkissä energiajuomaa kofeiinia on keskimäärin 106 mg. Me suomalaiset juomme maailman eniten kahvia, lähes 180 litraa vuodessa asukasta kohden. Energiajuomia per asukas nautittiin 4,6 litraa vuonna 2016.

Energiajuomien piristävä vaikutus perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin, kuten kofeiiniin, sokeriin ja guaranaan (kofeiini). Tämän Battery-juoman tarkka ainesosaluettelo alla. Euroopan elintarvikeviranomainen EFSA tai suomalainen Evira eivät ole tutkimuksissaan löytäneet kohtuukäytössä mitään vaaroja näiden raaka-aineiden käyttöön yhdessä tai erikseen.

Lapsille ja nuorille ei pitäisi lähtökohtaisesti syntyä tarvetta ylimääräiseen piristykseen, suositeltavampaa on hyvä yöuni. Energiajuomien satunnainen käyttö ei ole silti nuorillekaan vaarallista.  Suomessa 10 – 18-vuotiaiden päivittäin nauttimasta kofeiinista tulee noin 11 % energiajuomista.

Sinebrychoffin Battery Energy Drinkin markkinointi on suunnattu vain täysi-ikäisille.

Battery Energy Drink Blueberry

Energiajuoma

KORKEA KOFEIINIPITOISUUS.  (32 mg/100 ml)

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, maltodekstriini, tauriini (4000 mg/l), happamuudensäätöaine sitruunahappo, mustaherukka- ja porkkanauute, luontaiset aromit, kofeiini (320 mg/l), säilöntäaine E202, vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo), väri E131.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää 
Energia: 230kJ/60kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 13,5 g
 - josta sokereita: 13 g
Proteiini: 0,4 g
Suola: 0 g

Niasiini: 8 mg (50 %*)
Vitamiini B6: 0,3 mg (21 %*)
Vitamiini B12: 1 μg (40 %*)
Pantoteenihappo: 2 mg (33 %*)

* aikuisen vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.