Menu

Sushiburrito New York Style - Vahvoja makuja tyylikkäässä rullassa

250 g sushiriisiä

2 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

4 rkl majoneesia

1-2 tl shiracha-chilikastiketta

4 merileväarkkia

2 rkl soijaa

4 kpl isoja salaatinlehtiä, esim. jäävuorisalaattia

Kourallinen hyvin ohueksi suikaloitua punakaalia

1 fenkoli ohueksi viipaloituna

4 isoa viipaletta lohta kevyesti paistettuna

1 dl rucolaa

1 rkl seesaminsiemeniä

 

Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sitten etikka, sokeri ja suola keskenään. Mausta riisi tällä etikkaseoksella. Levitä merileväarkeille riisiä tasaiseksi kerrokseksi. Pirskottele päälle hieman soijaa. Laita päälle salaatinlehdet, fenkolia ja punakaalia.  Asettele lohiviipaleet kaiken päälle, pirskottele seuraksi vähän shiracha-kastiketta. Lisää majoneesia ja rucolaa. Kääri tiukoin ottein napakaksi rullaksi. Sirottele päälle seesaminsiemeniä ja leikkaa vinosti rullat kahtia. Tarjoa heti.

Juomasuositus: Brooklyn Sorachi Ace, KOFF APA, Somersby Apple Cider