Menu
mandariini-seesamipossu-1600.jpg

Mandariinipossu

Neljälle hengelle

400 g porsaan suikaleita
öljyä
2 rkl soijakastiketta
mustapippuria
5 valkosipulinkynttä
1 rkl inkivääriä raastettuna
1 dl mandariinin mehua
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
½ rkl srirachaa tai muuta chilikastiketta
seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria

Ruskista porsaan suikaleet öljyssä. Mausta ne soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipuli ja inkivääri pannulle possun joukkoon ja sekoittele hetki. Sekoita keskenään mandariinin mehu, valkoviinietikka, hunaja ja sriracha. Kaada seos pannulle ja anna kiehahtaa. Viimeistele mandariinipossu seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla. Tarjoile esimerkiksi vihreiden papujen ja keitetyn nuudelin kanssa.

Suositusjuoma: Crisp Lager