Menu
001 SFF hepat 6-2017.jpg

Tietosuojakäytäntö

Ymmärrämme, että henkilötietojesi turvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Sinebrychoff on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja turvaamaan henkilötietosi.

Tämä tietosuojakäytäntö määrittelee, kuinka Oy Sinebrychoff Ab (me eri muodoissaan) käyttää henkilötietojasi, ja millaisiin toimiin se on ryhtynyt suojellakseen tietojasi ja pitääkseen ne turvassa.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua, jos olet ostanut meiltä tuotteita, vastaanottanut meiltä palveluita, osallistunut tapahtumiimme tai myynninedistämistilaisuuksiimme tai muutoin ollut meidän kanssamme yhteydenpidossa, mukaan lukien käyttämällä Internet-sivujamme tai viestimällä kanssamme sosiaalisen median kautta. 

Ole hyvä ja tutustu yksityiskohtaisesti tähän käytäntöön (sekä evästekäytäntöömme ja käyttöehtoihin, jotka löydät oheisista linkeistä), sekä muihin asiakirjoihin, joihin niissä viitataan, jos käytät Internet-sivujamme.  Jos olet jo ollut meidän asiakkaanamme, meidän kanssamme solmimassasi sopimuksessa saattaa olla lisätietoja siitä, miten käytämme henkilötietojasi.  On myös mahdollista, että kerätessämme henkilötietojasi sinulle ilmoitetaan ja selvennetään muita käyttötarkoituksia, joihin toivomme käytettävän henkilötietojasi. Tällöin ilmoituksiin sisältyy mahdollisuus joko suostua valikoituihin käyttötarkoituksiin tai kieltäytyä niistä.

Tässä tietosuojakäytännössä esitetään tietosuojaan liittyvät toimintatapamme, ja se käsittää seuraavat kohdat:

  1. Mitä henkilötietoja keräämme
  2. Mitä teemme henkilötiedoillasi
  3. Miten käytämme evästeitä
  4. Keskusteluryhmien käyttö, keskustelupalstat ja muut interaktiiviset foorumit
  5. Miten suojelemme henkilötietojasi
  6. Oikeutesi ja yhteydenottosi meihin
  7. Tämän käytännön päivitykset
  • Mitä henkilötietoja keräämme

Keräämme ja käsittelemme joitakin tai kaikkia seuraavista henkilötiedoistasi:

  • Sinua koskevat tiedot nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sosiaalisen median käyttäjänimesi, sukupuolesi, syntymäaikasi tai valokuvasi, tai työnantajatietosi ja työtehtäväsi.
  • Tiedot liiketoimistasi ja ostohistoriastasi tiedot tekemistäsi ostoista ja muista liiketoimista, mukaan lukien tiedot näistä Internet-sivujemme tai muiden kanavien kautta sekä toimitusosoite ja tiedot ostetuista tuotteista
  • Maksutiedot maksutiedot, joita on käytetty tuotteidemme tai palveluidemme ostoissa, kuten luotto-/maksukorttinumero ja viimeinen voimassaolopäivä
  • Tiedot, joita keräämme osallistumisestasi myynninedistämiskampanjoihimme ja kilpailuihimme tai tapahtumiimme tiedot, jotka olet antanut hakemuslomakkeilla, sinun tekemäsi tai meidän tekemämme tallenteet, tiedot vieraistasi niiden kampanjoiden tai kilpailuiden yhteydessä, joihin olet osallistunut tai jotka olet voittanut, tai muut tiedot liittyen osallistumiseesi tapahtumiin, mukaan lukien mahdolliset ruokavaliovaatimuksesi ja mahdollinen tarvitsemasi apu liikkumiseen
  • Tiedot kiinnostuksistasi tiedot harrastuksistasi tai aktiviteeteistasi], [tiedot henkilökohtaisista kiinnostuksistasi]
  • Tiedot markkinointiin liittyvistä toiveista tiedot markkinointiin ja viestintään liittyvistä toiveista ja keräämämme tiedot siitä, mitkä tuotteet ja palvelut voisivat kiinnostaa sinua
  • Tiedot liittyen tarjoamiemme keskusteluryhmien, keskustelupalstojen, sosiaalisen median sivujen ja muiden interaktiivisten foorumien käyttöön mukaan lukien kaikki kommentit, valokuvat, videot ja muut Internetiin lähettämäsi tiedot
  • Tutkimustiedot vastauksesi suorittamiimme markkinointitutkimuksiin
  • Kanssasi käymämme kirjeenvaihto mukaan lukien kaikki sinulta tulleet palautteet, valitukset ja kommentit puhelimen, sähköpostin tai sosiaalisen median kautta, tai kaikki tiedot ja merkinnät liittyen Internetin välityksellä, paperilla tai henkilökohtaisesti meidän kanssamme käytyyn kirjeenvaihtoon ja keskusteluun. Jos olet asioinut kanssamme puhelimitse, keräämme tiedot puhelinnumerosta, josta meille soitettiin sekä kaikki puhelinnauhoituksista saatavat tiedot
  • Luottotiedot ja petostorjuntaan liittyvät tiedot tiedot liittyen taloudelliseen tilanteeseesi, luottokelpoisuuteesi tai mahdolliseen rikolliseen tai vilpilliseen toimintaan liittyvät tiedot sinulta tai kolmannelta osapuolelta
  • Tekniset tiedot mukaan lukien IP-osoite, jota käytetään tietokoneesi kytkemisessä Internetiin tai kirjautumistietosi, selaintyyppisi ja -versiosi, aikavyöhykeasetuksesi, selaimen lisäosatyypit ja -versiot sekä käyttöjärjestelmä ja alusta
  • Tiedot vierailuistasi Internet-sivuillamme mukaan lukien tiedot täydellisestä URL (“Uniform Resource Locators”) -klikkivirrasta Internet-sivuillemme, niiden kautta tai niiltä (sisältäen päivämäärän ja kellonajan), tiedot tuotteista, joita katsoit tai etsit, tiedot sivuista, joilla kävit, sivujen vastausajoista, lataamisvirheistä, vierailujen kestoista tietyille sivuille, sivujen toimintotiedot (kuten palkkien vieritykset, klikkaukset ja hiiren liikkeestä aktivoituvat toiminnot), sekä tiedot menetelmistä, joita on käytetty sivulta poistumiseen

Henkilötietojen lähteet

Keräämme suuren osan sinua koskevista tiedoistamme suoraan sinulta itseltäsi tai viestinnästämme sinun kanssasi, Internet-sivuiltamme tai sosiaalisen median sivuiltamme.  Voimme saada henkilötietojasi myös muista lähteistä, mukaan lukien seuraavat: liikekumppanit, alihankkijat teknisissä, laskutukseen ja toimitukseen liittyvissä palveluissa, mainosverkostot, analytiikka- ja hakupalvelujen tarjoajat, luottotietolaitokset, petoksentorjuntaan liittyvät tietokannat ja muut kolmansien osapuolten tietokannat sisältäen protestilistat, sekä liiketoimintatiedot ja tutkimustyökalut.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Tietosuojalakien mukaan tiettyjä henkilötietoryhmiä pidetään erityisen arkaluonteisina, minkä vuoksi ne tarvitsevat lisäsuojaa. Nämä ryhmät sisältävät tiedot terveydestä, rodusta ja etnisestä taustasta, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset vakaumukset, ammattiliittojen jäsenyydet tai seksuaalinen suuntautuneisuus sekä geneettiset ja biometriset tiedot. Eurooppalaisten tietosuojalakien mukaan myös rikostuomioita ja rikoksia koskevia tietoja pidetään arkaluonteisina.

Keräämme tällaisia arkaluonteisia henkilötietoja rajoitetuissa olosuhteissa, esimerkiksi silloin kun: käsittelemme erityisiä terveydentilaan tai liikkumisessa avustamiseen liittyviä pyyntöjä, käsittelemme erityisruokavalioon liittyviä vaatimuksiasi tapahtumaan osallistumisen yhteydessä ja tämä saattaa osoittaa uskonnollisia vakaumuksiasi esim. halal- tai kosher-aterioiden valinta, tai suoritamme tiettyjä sinuun kohdistuvia taustaselvityksiä, joista voi paljastua tietoa liittyen aikaisempiin rikostuomioihin.  Käsittelemme tätä arkaluonteista tietoa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti sekä ottaen huomioon myös sen, mitä on kuvattu alempana kohdassa “Mitä teemme henkilötiedoillasi”.

  • Mitä teemme henkilötiedoillasi

Eurooppalaisten tietosuojalakien mukaan meillä on oltava henkilötietojesi käytölle oikeudellinen peruste, joka meidän on ilmoitettava sinulle.  Alla on listattuna kaikki tietojen käyttö- ja luovutustarkoitukset sekä perusteet käytöllemme.  Selvitys jokaisesta perusteesta löytyy tämän ohjeen lopusta.

Riippuen siitä tavasta, miten asioit Carlsbergin kanssa, käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Pyytämiesi tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja hallinnoiminen Täytämme kaikki meidän kanssamme solmimistasi sopimuksista johtuvat velvoitteemme mukaan lukien toimituksen järjestäminen, tilausten teko ja peruuttaminen, pyytämiesi tietojen, tuotteiden ja palveluiden toimittaminen sekä tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä muutoksista ilmoittaminen

Oikeudelliset perusteet: sopimuksen noudattaminen, oikeutettu etu (pystymme täyttämään velvollisuutemme ja toimittamaan sinulle tuotteet ja palvelut tai ilmoittamaan sinulle tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä muutoksista)

  • Tehokas viestintä kanssasi Kysymyksiisi, kommentteihisi, valituksiisi ja muihin viesteihisi vastaaminen mukaan lukien kaikki tuotteisiimme liittyvät kyselyt

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (pystymme käymään kanssasi kirjeenvaihtoa ja toimittamaan sinulle tuotteet ja palvelut), oikeudelliset vaateet

  • Toimintojen tarkkailu ja kanssasi käydyn kirjeenvaihdon kirjaaminen Pystymme seuraamaan kanssasi käymäämme keskustelua sekä varmistamaan palvelun laadun ja menettelyjen noudattamisen sekä tietojen käyttö koulutustarkoituksiin

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (tuotteidemme ja palveluidemme laadun varmistaminen)

  • Markkinointimateriaalin tarjoaminen sinulle Pystymme tarjoamaan sinulle tietoa postitse, sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestein tai Internetin tai sosiaalisen median mainonnan välityksellä tarjoamistamme tuotteista ja palveluista silloin, kun nämä tuotteet tai palvelut ovat samankaltaisia kuin tuotteet tai palvelut, joita olet ostanut tai joista olet tiedustellut, tai jos olet antanut suostumuksen yhteydenottoon sanotunlaisia tarkoituksia varten. Voimme myös käyttää tietojasi valikoitujen liikekumppanien tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Pyydämme sinulta tietojen keräämisen yhteydessä  suostumuksen kaikkeen tämän luonteiseen markkinointiin, jos laki tätä edellyttää.  Tarjoamme mahdollisuuden peruuttaa tai estää kaikki sinulle lähetetty sähköinen markkinointi tai voit koska tahansa tähän liittyen ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alapuolella “Ota yhteyttä”-kohdassa olevia yhteystietoja

Oikeudelliset perusteet: suostumus, oikeutettu etu (pidämme sinut ajan tasalla tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä uutisista)

  • Asiakkaiden ymmärtäminen, tuotteidemme ja palveluidemme räätälöinti ja kehittäminen Saatamme analysoida säilyttämiämme henkilötietoja, jotta voisimme mitata ja ymmärtää sinulle ja muille kohdistamamme markkinoinnin tehokkuutta ja jotta voisimme tuottaa sinulle osuvaa mainontaa. Saatamme ilmoittaa mainostajillemme yhteen koottua tietoa sekä tehdä sinulle, asiakkaillemme ja Internet-sivujemme käyttäjille ehdotuksia ja suosituksia tuotteista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai heitä

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (tuotteidemme ja palveluidemme laadun varmistaminen, voimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme ja tarjota sinulle sisältöä ja palveluita Internet-sivuillamme)

  • Myynninedistämistilaisuuksien ja kilpailuiden järjestäminen Käytämme tietoja, kun järjestämme myynninedistämistilaisuuksia ja kilpailuita, jotta voisit osallistua niihin ja jotta voisimme ilmoittaa sinulle mahdollisista voitoista. Jos voitat palkinnon, saatamme paikallisten lakien mukaisesti julkistaa henkilötietosi ja vieraasi henkilötiedot Internet-sivuillamme, sosiaalisen median sivuillamme ja lehdistötiedotteissa. Voimme antaa nämä tiedot myös kolmansille osapuolille, jotka saattavat tarvita kyseisiä tietoja palkinnon toteuttamisen tarkoituksiin  

Oikeudelliset perusteet: lakisääteiset velvollisuudet, sopimuksen noudattaminen, oikeutettu etu (myynninedistämistilaisuuksien ja tapahtumien onnistunut järjestäminen)

  • Tapahtumiemme järjestäminen Jos osallistut järjestämäämme tai muulla tavoin tukemaamme tilaisuuteen, voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien erityisruokavaliovaatimuksia, terveystietoja ja tietoa liikkumisessa tarvittavasta avusta, tapahtuman järjestelyiden yhteydessä

Oikeudelliset perusteet: oikeutettu etu (voimme järjestää tapahtumiamme, hoitaa ruokatarjoilut ja majoitukset erityistoiveittesi  ja -vaatimustesi mukaisesti tapahtumiemme aikana), nimenomainen suostumus (jos edellytetään)

  • Petosten torjuminen Me ja muut organisaatiot voimme saada tietoomme ja käyttää tiettyjä tietoja koska tahansa petosten torjuntaan, mitä sovellettavat lait ja asetukset sekä hyvä liiketapa voivat edellyttää. Tietoja voidaan luovuttaa petosten torjunnasta vastaaville virastoille ja muille organisaatioille silloin, jos on annettu väärää tai epätäsmällistä tietoa ja asiassa on tunnistettavissa tai epäiltävissä tapahtuneen petos. Tällöin kyseisiä tietoja voidaan myös tallentaa meidän tai edellä mainittujen virastojen ja organisaatioiden toimesta

Oikeudelliset perusteet: lakisääteiset velvollisuudet, oikeutettu etu (sen varmistaminen, että täytät hyväksyttävän riskiprofiilimme vaatimukset, sekä rikosten ja petosten torjunnassa avustaminen), tärkeä yleinen etu

  • Tiettyjen sinuun kohdistuvien tarkistusten toteuttaminen, kuten asiakkaan tunteminen (Know Your Customer, KYC) ja luottokelpoisuustarkistukset Jos olet asiakas tai mahdollinen asiakas, voimme käyttää henkilötietojasi suorittaaksemme tiettyjä sinuun (ja/tai liiketoimintaasi) liittyviä tarkistuksia. Voimme tässä tarkoituksessa luovuttaa tietojasi asiaan kuuluville viranomaisille mukaan lukien luottokelpoisuuslaitokset, viranomaisyksiköt ja petosten torjunnasta vastaavat virastot. Lainvalvontaviranomaiset voivat saada ja käyttää näitä tietoja. Me ja muut organisaatiot, jotka saamme ja käytämme edellä mainittujen virastojen tallentamia tietoja, voimme saada ja käyttää näitä tietoja myös muista maista käsin kuin siitä maasta, jossa sinä olet

Oikeudelliset perusteet: lakisääteinen velvollisuus, oikeudelliset vaateet, tärkeä yleinen etu, oikeutettu etu (rikosten ja petosten torjunnassa avustaminen)

  • Internet-sivujemme parantaminen ja hallinnoiminen, sen varmistaminen, että sisältö on asianmukaista Sen varmistaminen, että ainoastaan aikuiset, jotka täyttävät lakisääteisen alkoholinkäytön iän, katselevat ja käyttävät Internet-sivujamme; Internet-sivujemme parantaminen sekä sen varmistaminen, että sisältö esitetään sinun ja tietokoneesi kannalta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla; Internet-sivujemme hallinnoiminen ja sisäisten toimintojen tarkoitukset mukaan lukien ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi (sisältäen tietoliikennetietojen analyysit), testaus-, tutkimus- ja mielipidekyselytarkoitukset sekä tilastolliset tarkoitukset; sen mahdollistaminen, että voit osallistua/rekisteröityä käyttäjäksi palveluidemme interaktiivisiin toiminnallisuuksiin; osa toimenpiteistämme, joilla Internet-sivumme pidetään turvallisina; sen varmistaminen, että Internet-sivujemme sisältö esitetään sinulle ja laitteellesi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä saattaa sisältää tietojesi antamisen liikekumppaneille, palveluntarjoajille sekä analytiikka- ja hakukonepalvelujen tarjoajille

Oikeudelliset perusteet: oikeutettu etu (voimme hallinnoida Internet-sivujamme ja tarjota sinulle sisältöä ja palveluita Internet-sivuillamme), lakisääteinen velvollisuus

  • Liiketoimintamme uudelleenjärjestely tai muuttaminen Siinä tilanteessa, että (i) olemme osallisina neuvotteluissa liiketoimintamme tai sen osan myynnistä kolmannelle osapuolelle; (ii) meidät on myyty kolmannelle osapuolelle; tai (iii) olemme tekemässä organisaation uudelleenjärjestelyä, meidän on mahdollisesti siirrettävä kaikki henkilötietosi tai osa niistä asiaan kuuluvalle kolmannelle osapuolelle (tai sen neuvonantajille) osana huolellisuusvelvoitteen (due diligence) mukaista prosessia, jonka tavoitteena on analysoida esillä olevaa myyntiä tai uudelleenjärjestelyä. Voimme joutua siirtämään henkilötietojasi myös kyseiselle uudelleenjärjestelyssä syntyneelle yksikölle tai kolmannelle osapuolelle kaupan tai uudelleenjärjestelyn jälkeen, jotta nämä voisivat käyttää tietoja samoihin tarkoituksiin kuin tässä tietosuojakäytännössä on määritetty

Oikeudelliset perusteet: oikeutettu etu (voimme muuttaa liiketoimintaamme), lakisääteinen velvollisuus

  • Lakeihin ja asetuksiin perustuvien velvollisuuksien noudattaminen Voimme käsitellä henkilötietojasi lakeihin ja asetuksiin perustuvien velvoitteidemme täyttämiseksi, mikä saattaa käsittää henkilötietojesi antamisen kolmansille osapuolille mukaan lukien vakuutuksenantajat, oikeudenkäyntiasiamiehet ja/tai viranomaiset. Henkilötietojasi saatetaan antaa kyseisten kolmansien osapuolten tiedustelujen, oikeudenkäyntien tai tutkimusten yhteydessä missä päin maailmaa tahansa tai siellä, jossa näin on määrätty meneteltävän

Oikeudelliset perusteet: lakisääteiset velvollisuudet, oikeudelliset vaateet, oikeutettu etu (yhteistyö lainvalvonta- ja sääntelyviranomaisten kanssa)

Jos sinulla on kysyttävää oikeusperusteista, joihin vetoamme, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin käyttämällä alapuolella “Ota yhteyttä”-osiosta löytyviä yhteystietoja.

Tietojesi antaminen

Yllä mainittujen kolmansien osapuolten lisäksi voimme antaa henkilötietojasi myös mille tahansa konserniimme kuuluvalle yhtiölle eli tytäryhtiöillemme, ylimmälle holding-yhtiöllemme ja sen tytäryhtiöille. Nämä voivat käyttää henkilötietojasi kaikkien yllä määriteltyjen tarkoitusten mukaisesti. Jaamme henkilötietojasi myös ulkopuolisille palveluntarjoajille (kuten markkinointi-, IT- tai hallintopalvelujen tarjoajille), jotka voivat käsitellä niitä meidän puolestamme kaikkiin yllä määriteltyihin tarkoituksiin.

Miten käytämme evästeitä?

Internet-sivumme käyttävät evästeitä erottaakseen sinut muista käyttäjistä. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat Internet-sivujamme, sekä varmistamaan sen, että sisältö on sinulle olennaista.  Saadaksesi lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä, ole hyvä ja käy tutustumassa Evästekäytäntöömme tällä sivulla olevasta linkistä.

Keskusteluryhmien käyttö, keskustelupalstat ja muut interaktiiviset foorumit

Tarjoamme keskusteluryhmiä, keskustelupalstoja tai interaktiivisia alueita, joihin vierailijat voivat lähettää kommentteja tai tietoa vierailijoidemme huviksi. Jos osallistut keskusteluryhmiin, keskustelupalstoihin tai muihin interaktiivisiin alueisiin, joiden kautta Internet-sivuillemme voidaan lähettää henkilötietoja, sen lisäksi, että luet tämän tietosuojakäytännön, tarkista myös keskusteluryhmiä koskevat ohjeemme ennen kuin osallistut. Tämä siksi, että sinua sitovat myös jälkimmäiset ohjeet. Kuten tiedät, kaikki mitä lähetät Internetiin on koko maailman nähtävänä. Emme ota mitään vastuuta tai anna mitään takeita tiedoista, joita lähetät vapaaehtoisesti.

Miten suojelemme henkilötietojasi

Missä henkilötietojasi säilytetään?

Sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää kohteeseen tai niitä voidaan säilyttää kohteessa, joka on Euroopan Talousalueen ulkopuolella. Niiden käsittelystä voi myös vastata henkilökunta, joka toimii Euroopan Talousalueen ulkopuolella, ja joka on meidän tai alihankkijoidemme palveluksessa. Tällainen henkilökunta voi osallistua muun muassa tilauksesi toimittamiseen, maksutietojesi käsittelyyn tai tukipalveluiden tarjoamiseen.

Miten kauan henkilötietojasi säilytetään?

Säilytämme sinua koskevia henkilötietoja ainoastaan sen ajan kuin on lain nojalla sallittua, eikä niitä säilytetä kauempaa kuin on tarpeen pyytämiesi tuotteiden, palveluiden tai tietojen toimittamiseksi sinulle tai muun tarkoituksen toteuttamiseksi siten kuin on kuvattu alapuolella otsikon “ Mitä teemme tiedoilla” alla.

Voimme säilyttää esimerkiksi joitakin liiketoimitietoja ja kirjeenvaihtoa siihen asti kun liiketoimesta johtuvien vaatimusten aikaraja umpeutuu tai noudattaaksemme tällaisten tietojen säilyttämistä koskevia säännöksiä.
Tietojesi antaminen ETA-alueen ulkopuolelle

Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan Talousalueen (ETA) sisäpuolelta sen ulkopuolelle, meiltä saatetaan edellyttää, että ryhdymme erityisiin lisäsuojatoimiin kyseisten henkilötietojen suojaamiseksi. Euroopan komissio on hyväksynyt tiettyjen ETA-alueen ulkopuolisten maiden tietosuojalait vastaavanlaisiksi kuin ETA-alueen tietosuojalait, minkä vuoksi kyseisiin maihin henkilötietoja siirrettäessä ei vaadita lisäturvatoimenpiteisiin ryhtymistä. Niiden maiden osalta, joita ei koske kyseinen hyväksymispäätös, ryhdymme asianmukaisiin suojatoimiin henkilötietojen suojaamiseksi siirtämiseltä, kuten EU:n komission hyväksymiin mallisopimuslausekkeisiin tai yrityksiä sitoviin sääntöihin, jotka täyttävät sovellettavien lakien vaatimukset.

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä alla “Ota yhteyttä”-osiossa mainittuja yhteystietoja käyttämällä, jos haluat nähdä kopion erityisistä suojatoimista, joita sovelletaan henkilötietojesi siirtämiseen.

Mitä teemme henkilötietojen suojaamiseksi?

Teemme kaikki kohtuudella vaadittavat toimet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikki meille antamasi tiedot säilytetään turvallisilla palvelimillamme. Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologiaa käyttämällä.

Kun olemme antaneet sinulle (tai kun olet valinnut) salasanan, jonka avulla pääset tiettyihin osioihin Internet-sivuistamme, olet vastuussa siitä, että pidät tämän salasanan luottamuksellisena. Pyydämme, että et anna salasanaa kenellekään.

Tiedonvälitys Internetin kautta ei valitettavasti ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata Internet-sivujemme kautta lähetettyjen henkilötietojesi turvallisuutta - kaikkien tietojen välitys on omalla vastuullasi. Heti kun olemme vastaanottaneet tietosi, toimimme tiukkojen menettelyjen ja turvatoimenpiteiden mukaisesti estääksemme oikeudettoman pääsyn tietoihin.

Entä linkit muihin sivustoihin?

Internet-sivumme ja sosiaalisen median fanisivumme voivat silloin tällöin sisältää linkkejä kumppaniverkostojemme, konserniyhtiöidemme ja muiden kolmansien osapuolten Internet-sivuille tai näiden Internet-sivuilta.  Jos menet linkistä jollekin näistä Internet-sivuista, ota huomioon, että näillä Internet-sivuilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja että emme ota mitään vastuuta näistä käytännöistä.  Ole hyvä ja tutustu kyseisiin käytäntöihin ennen kuin lähetät henkilötietojasi näille Internet-sivuille.

Oikeutesi ja yhteydenottosi meihin

Markkinointi

Sinulla on oikeus pyytää, että emme käsittele henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Yleensä ilmoitamme tai pyydämme suostumuksesi (ennen tietojesi keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi tällaisiin tarkoituksiin tai jos aiomme antaa tietojasi kenellekään kolmannelle osapuolelle tällaisia tarkoituksia varten. Voit käyttää oikeuttasi kieltää tällainen tietojenkäsittely ruksaamalla tietyt kohdat lomakkeista, joita käytämme tietojesi keräämiseen tai klikkaamalla “peruuta tilaus” markkinointitarkoituksessa lähettämiemme sähköpostien alalaidasta.  Voit käyttää oikeuttasi koska tahansa myös ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info(a)sff.fi.

Tietojen päivittäminen

 Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötietosi ovat virheettömiä.  Auttaaksesi meitä tässä pyrkimyksessä sinun tulisi ilmoittaa meille kaikista antamiasi henkilötietoja koskevista muutoksista käyttämällä yhteystietoja, jotka löytyvät alapuolella olevasta “Ota yhteyttä”-osiosta. 

Sinun oikeutesi

Jos olet ETA-alueella silloin, kun viestit kanssamme, sinulla voi tietyin edellytyksin olla oikeus vaatia meiltä seuraavia:

  • lisätietojen toimittaminen siitä, miten käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi;
  • kopion toimittaminen sinua koskevista henkilötiedoistamme;
  • henkilötiedoissa olevien virheiden korjaaminen ja käsittelemiimme henkilötietoihisi liittyvien mahdollisten puutteiden korjaaminen;
  • sellaisten henkilötietojen tuhoaminen, joiden käsittelylle ei enää ole perusteita; ja
  • henkilötietojesi käytön rajaaminen sinä aikana kun harkitsemme tekemääsi tiedustelua.

Lisäksi sinulla on tietyin edellytyksin oikeus:

  • peruuttaa suostumus, jos käsittely perustuu suostumukseen;
  • pyytää meitä lähettämään antamasi itseäsi koskevat henkilötiedot kolmannelle osapuolelle sähköisesti;
  • vastustaa kaikkea henkilötietojen käsittelyä, jota suoritamme “oikeutetun edun” tai “yleisen edun” perusteella, elleivät perusteemme kyseiselle käsittelylle ole painavampia kuin sinun intressisi, oikeutesi ja vapautesi; ja
  • vastustaa koska tahansa suoramarkkinointia (mukaan lukien kaikki profilointi kyseisiin tarkoituksiin).

Näihin oikeuksiin kohdistuu tiettyjä poikkeuksia, jotka koskevat yleisen edun turvaamista (esim. rikosten estäminen tai havaitseminen) ja meidän intressiemme turvaamista (esim. luottamuksellisuuden periaatteen toteuttaminen), ja kaikki oikeudet eivät välttämättä ole voimassa siinä maassa, jossa olet.

Jos sinulle kuuluu kyseinen oikeus, voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä alapuolella osiossa “Ota yhteyttä” annettujen yhteystietojen kautta.

Sinulla on oikeus tehdä tietosuojavaltuutetun toimistolle osoitettu valitus, jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käyttöömme tai vastaukseemme näihin liittyvien oikeuksiesi käytöstä.

Ota yhteyttä

Euroopan tietosuojalakeihin liittyvissä asioissa nimetty edustajamme on Heikki Nummela, Oy Sinebrychoff Ab, Sinebrychoffinaukio 1, 04250 Kerava.

Otamme mielellämme vastaan tähän tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä, kommentteja ja pyyntöjä. Nämä tulisi lähettää osoitteeseen info@sff.fi.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös osoitteessa:

Oy Sinebrychoff Ab

Tietosuojavastaava

Sinebrychoffinaukio 1

04250 Kerava

Tämän käytännön päivitykset

Jos teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ne lähetetään tälle sivulle, ja tarvittaessa sinulle ilmoitetaan näistä sähköpostitse. Ole hyvä ja käy säännöllisesti tarkistamassa mahdolliset päivitykset ja muutokset tähän tietosuojakäytäntöön.

Tätä tietosuojakäytäntöä päivitettiin viimeksi toukokuussa 2018.

 Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käytölle

Henkilötietojesi käyttömme perustuu pääasiassa seuraaviin oikeudellisiin perusteisiin:

Suostumus: kun olet suostunut siihen, että käytämme tietojasi (sinulle on esitetty suostumuslomake jokaisen käytön osalta ja voit perua suostumuksesi tässä tietosuojakäytännössä kuvatuin keinoin .

Sopimuksen noudattaminen: kun tietosi ovat välttämättömiä sopimuksen solmimiselle kanssasi tai kanssasi solmitun sopimuksemme noudattamiseksi.

Lakisääteinen velvollisuus: kun meidän on käytettävä tietojasi lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi.

Oikeutettu etu: kun käytämme tietojasi toteuttaaksemme oikeutettuja etujamme (legitimate interests) ja perusteemme tietojen käyttämiselle ovat painavammat kuin sinun tietosuojaoikeutesi.

 

Erityisiä henkilötietoryhmiä koskeva henkilötietojesi ja rikosrekisteritietojesi käyttö perustuu pääasiassa seuraaviin oikeudellisiin perusteisiin:

Oikeudelliset vaateet: kun tietosi ovat välttämättömiä, jotta voimme perustella, puolustaa tai ajaa kannetta tai nostaa kanteen sinua, meitä tai kolmatta osapuolta vastaan.

Tärkeä yleinen etu: käsittely on välttämätöntä tärkeän yleisen edun nimissä EU:n tai paikallisten lakien mukaan.

Nimenomainen suostumus: olet antanut henkilötietojesi käsittelylle nimenomaisen suostumuksen yhtä tai useampaa tarkoitusta varten. Voit vapaasti perua suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä “Ota yhteyttä”-osiossa yläpuolella mainitulla tavalla. Jos peruutat suostumuksesi, emme mahdollisesti pysty toimittamaan tuotteitamme tai palveluitamme, jos tämä edellyttää kyseisten tietojen käyttöä.