Menu
PaitaParempaanHuomiseenBanneri.jpg

Paita parempaan huomiseen - t-paitakilpailu Aseman Lapset ry:n Walkers-toiminnan hyväksi

Kevään aikana nuoret voivat osallistua t-paita-suunnittelukilpailuun taiteilemaan näkemystään Paremmasta huomisesta. T-paitojen tuotot ohjataan Walkers-toiminnan hyväksi. Aseman Lapset ry:n pitkäaikainen kumppani Sinebrychoff täyttää tänä vuonna pyöreät 200 vuotta. Kilpailun järjestäminen on osa Sinebrychoffin juhlavuoden tekoja.

Kolmen parhaan paidan suunnittelijat voittavat kukin 1 000 € ja pääsevät päiväksi  hasan&partners-mainostoimistoon viimeistelemään paidan alan huippuammattilaisen kanssa. Kolmesta parhaasta paitadesignista teetetään myyntiin Pure Waste -kierrätyspaitoja, ja tuotot myydyistä paidoista lahjoitetaan Aseman Lapset ry:n hyväksi.

Kilpailuun haluava 13 -17-vuotias suomalainen nuori voi tulla mukaan paikan päälle Walkers-kahviloissa järjestettäviin workshop-tapahtumiin tai osallistua kilpailuun kotoa käsin. Tyyli on vapaa. Paidan designin pitäisi kuvata suunnittelijansa näkemystä paremmasta huomisesta.

T-paitakilpailun tukijoina mukana ovat myös nyrkkeilijä Eva Wahlström – kuvataiteilija itsekin - ja sosiaalisen median tähdet Seksikäs Suklaa & Dosdela.

Kilpailuaika on 2.4. – 19.5. ja paidat tulevat verkkokauppamyyntiin kesäkuussa. Lisätietoja kilpailusta, aikataulusta ja osallistumisohjeet löytyvät Walkers-verkkosivulta: https://walkers.fi/parempaanhuomiseen

Sinebrychoff on Walkers-toiminnan pitkäaikainen tukija. Sinebrychoff on tarjonnut Walkerseille virvoitusjuomat ja avustanut valtakunnallista toimintaa, etenkin vapaaehtoisten rekrytointia ja koulutusta, vuosittaisella tukisummalla jo vuodesta 2005 lähtien.

”Yhteisenä tavoitteenamme on mahdollistaa nuorten hyviä kohtaamisia niin Suomessa syntyneiden kuin tänne muualta muuttaneiden kesken sekä lisätä turvallisten aikuisten läsnäoloa nuorten arjessa”, kertoo viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Marja-Liisa Weckström.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.Walkerseissa toimitaan matalan kynnyksen periaatteella: mukaan ovat tervetulleita kaikki nuoret taustaan tai elämäntilanteeseen katsomatta. Perusidea on tarjota turvallisia kohtaamisia nuorten ja aikuisten välille.

”Aseman Lasten toiminta on viimeisten viiden vuoden aikana kasvanut voimakkaasti, kasvu olisi tuskin ollut mahdollista pelkästään julkisella rahoituksella. Vuosibudjetistamme noin 40 % tulee yritysyhteistyöstä, säätiöiltä ja yksityisinä lahjoituksina, kertoo Aseman Lasten toiminnanjohtaja Christian Wentzel.

Walkerseja toimii tällä hetkellä yhdeksällä paikkakunnalla, minkä lisäksi neljä ”Wautoa” liikkuu vaihtuvilla paikkakunnilla ja Walkers-bussi pääkaupunkiseudulla.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Työ nuorten hyvinvoinnin eteen ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi on yksi osa tätä työtä. Walkers-yhteistyön lisäksi Sinebrychoff myöntää vuosittain harrastestipendejä kotikaupunkinsa Keravan nuorille.

Tehdään huomisesta parempi paita kerrallaan! #parempaanhuomiseen

KäymmeParempaanHuomiseen1920Spaced.jpg